Єланеччина втратила на війні ще одного свого сина - Возняківського Руслана Володимировича

Дата: 18.10.2024 15:43
Кількість переглядів: 26

Фото без описуІ знову болюча втрата для нашої громади

На превеликий жаль, Єланеччина втратила на війні ще одного свого сина, який самовіддано боровся за мирне життя в рідній Україні. Додому на щиті повернувся солдат, старший стрілець-оператор механізованого відділення, наш земляк, житель села Возсіятське – ВОЗНЯКІВСЬКИЙ Руслан Володимирович.

Народився Руслан Володимирович 24 жовтня 1978 року в селі Глядки Волочиського району Хмельницької області.  У 1980 році разом з сім’єю переїхав до села Возсіятське. Ріс у багатодітній родині, мав ще чотирьох сестер. Навчався у Возсіятській середній школі. Після закінчення якої пішов працювати різноробочим в колгосп, де пропрацював багато років. У 1994 році втратив батька, в 2011 році померла мати. Життя було дуже складним. У Руслана залишилося шестеро дітей.

14 березня 2023 року Руслан був мобілізований на військову службу Вознесенським РТЦК та СП.

Загинув Возняківський Руслан Володимирович 11 жовтня 2024 року в районі Курської області внаслідок ураження ворожим дроном та пораненням в голову несумісним з життям.

Сьогодні, 18 жовтня 2024 року, востаннє до рідного дому привезли тіло полеглого Захисника. Коридором шани, схиливши голови, стоячи на колінах громада зустріла свого Героя. Віддати шану та провести захисника в останню земну путь прийшли найближчі та найрідніші люди, земляки, бойові побратими, друзі та представники влади. Поховали Возняківського Руслана з почестями на Центральному кладовищі в селі Возсіятське. На честь Героя звучав військовий трикратний салют, який гучно пронизував небо.

У цю лиху скорботну годину уся громада висловлює щирі співчуття дітям загиблого Героя: Снаніславу, Володимиру, Івану, Руслану, Дар’ї та Єлизаветі, сестрам, племінникам, побратимам,  всім рідним і близьким. Сумуємо разом із вами, низько схиляємо голови у скорботі. 

Вічна пам’ять та слава Герою!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь