Єланецька громада взяла участь в урочистому заході присвяченому 105-річчю Миколаївського обласного центру народної творчості та культурно-освітньої роботи

Дата: 16.10.2024 16:29
Кількість переглядів: 27

11 жовтня відбувся урочистий захід присвячений 105-річчю Миколаївського обласного центру народної творчості та культурно-освітньої роботи.

Делегація Єланеччини на чолі з селищним головою Любов’ю  Баденко гідно представили Єланецьку громаду. Нам  випала честь не просто бути гостями, а ще й себе показати в різних напрямках діяльності.

Захід розпочався з гастровиставки, де наша громада презентувала смачні страви, що є елементами нашої культурної спадщини - молдавські вертути та плацинди, якими  із захопленням частувались всі гості області. За цю виставку ми отримали Гран-прі. 

Щиро дякуємо за щедре і смачне приготування виробів майстриням з Великосербулівки: Аллі Коротчук, Світлані Кептенарь, Зінаїді Коломійченко.

В продовження відзначення річниці відбувся яскравий святковий концерт з церемонією нагородження і врученням відзнак кращим працівникам культури. У святковій програмі мав за честь виступити наш народний вокальний ансамбль "Єланецька слобода", якому за високу виконавську майстерність було оголошено Подяку управління культури, національностей та релігій Миколаївської обласної державної військової адміністрації.

Зокрема, почесною відзнакою "Заслужений працівник аматорського мистецтва Миколаївщини" нагороджено нашого ветерана культури Віру Слободніченко. І це гідна нагорода за 45-ти річну працю в галузі культури.

Дякуємо представникам відділу культури, молоді, туризму та охорони культурної спадщини за гідне представлення Єланецької громади на обласному конкурсі та всім хто сприяв участі наших аматорів у заході.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь