Єланецька громада бере участь в проєкті «Громада на всі 100».

Дата: 16.10.2024 10:42
Кількість переглядів: 42

Фото без опису

На початку поточного місяця в Україні стартував конкурс «Громада на всі 100».  Організатори конкурсу – програма USAID DOBRE, Starlight Media та Український кризовий медіа-центр. Проєкт має на меті показати успішні ініціативи та проєкти громад, які сприяють розвитку та відновленню України.

Єланецька селищна рада подала проект «Мій Єланець- мій дім, створю затишок у нім» який має на меті створення більш чистого та безпечного середовища для всіх мешканців, сприяючи покращенню якості їх життя. Проектом передбачається надання якісних послуг у сфері поводження з побутовими відходами шляхом встановлення контейнерів у найбільш проблемних місцях - це можуть бути мікрорайони з високою щільністю населення, території біля соціальних установ, а також вчасного вивезення сміття.

В рамках проєкту планується модернізувати інфраструктуру та технічне обладнання шляхом поновлення та покращення матеріально-технічної бази для забезпечення більш ефективного і якісного збору та вивезення ТПВ, створення 3 робочих місць в комунальному підприємстві. Придбаний сміттєвоз та сміттєві контейнери, які будуть передані на баланс комунального підприємства ЄСКП «Єланецьводопостач»

Голосування  вже розпочалось. Своїм голосом ви допоможете нам зробити важливий крок до реалізації цієї ініціативи!

Проголосувати можна за посиланням https://www.facebook.com/share/p/dE3fa32jaqos3PMv/


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь