Ще один Герой повернувся додому "на щиті"

Дата: 01.08.2024 15:40
Кількість переглядів: 68

Фото без описуКлята війна забирає найкращих і жодні слова не зменшать біль непоправної втрати...

Немає прощення російським агресорам за горе, яке вони принесли на нашу українську землю. Немає у світі сили, яка могла б затамувати невгамовний біль, що пронизує серця українців, які оплакують своїх рідних, що загинули в цій страшній війні.

Сьогодні, 01 серпня 2024 року, Єланецька громада попрощалася з померлим захисником України, Героєм – ЧЕРНИШОВИМ Олегом Володимировичем, серце якого зупинилося 29 липня 2024 року після важких поранень не сумісних з життям.

Народився Олег 29  березня 1995 року в селі Калинівка Єланецького району Миколаївської області. Після закінчення Калинівської загальноосвітньої школи І – ІІІ ступенів, навчався в Аграрному ліцеї. З 2014  по 2016 рік проходив строкову службу у лавах Збройних Сил України, після  проходження служби закінчив школу поліції охорони. Трудову діяльність розпочав у Миколаївській поліції охорони.

Після повномасштабного вторгнення Олег не вагаючись став на захист Вітчизни, служив у спецпідрозділі поліції полку «Цунамі» батальйону «Тавр». 

Прощання з Героєм відбулося в Кафедральному соборі Касперівської ікони Божої Матері міста Миколаїв. Поховали Олега Чернишова на алеї Слави в м. Миколаїв.

Під час церемонії прощання командир військової частини, в якій служив загиблий Герой, старший лейтенант поліції Олег Чернишов, вручив батькам нагороду Головнокомандувача Збройних Сил України Олександра Сирського - Срібний Хрест за успішне планування і реалізацію завдань під час керування особовим складом в бою.

Словами важко загоїти болючу рану втрати. Адже смерть найріднішої людини – велике випробування.

У цю лиху скорботну годину висловлюємо щирі співчуття мамі Світлані, батьку Володимиру, дружині Олександрі, всім рідним і близьким покійного.

В скорботі вся родина, друзі, побратими та вся наша громада. Це дуже велика та болісна втрата для всіх нас…Поділяємо Ваше горе, сумуємо разом з вами…

Вічна пам’ять і слава українському Воїну, який захищав Батьківщину та кожного з нас!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь