ГРОМАДА В СКОРБОТІ: ГЕРОЙ ПОВЕРНУВСЯ ДОДОМУ НА ЩИТІ…

Дата: 16.07.2024 15:58
Кількість переглядів: 62

Фото без описуНе висихають сльози матерів, дружин, дітей. Війна один за одним забирає їхніх синів, чоловіків, батьків. Звістки чорними воронами летять у нашу громаду.

У Єланецькій громаді – знову траурні стрічки. «На щиті» до рідного селища повернувся сержант, командир самохідного артилерійського відділення Головенко Сергій Володимирович, який загинув у бою проти окупантів.

Сергій Володимирович народився 22 квітня 1971 року в смт Єланець Єланецького району Миколаївської області. У 1978 році був зарахований до 1 класу Єланецької середньої школи, яку закінчив у 1988 році. Далі було навчання в Єланецькому ПТУ-40, де освоїв професію електромонтера. З 1990 по 1992 роки перебував на службі в лавах армії, яку проходив у Німеччині. За роки свого життя працював на посадах слюсаря, охоронця в Єланецькому дитячому садку «Зірочка», Єланецькому відділенні банку «Україна». З 1993 по 1998 роки проходив службу в органах внутрішніх справ. З 2008 року по 2022 рік працював охоронцем та робітником з обслуговування Єланецького ліцею №1. Справжній господар свого закладу! Знав кожен куточок, вмів усе відремонтувати, прибити стенд, знайти поломку, полагодити меблі... Був одружений, мав трьох дітей: Анастасію, Олександра, Олену та трьох онуків: Лілію, Ольгу, Матвія.

15 лютого 2023 року був зарахований до лав ЗСУ.

Загинув Сергій 07 липня 2024 року під час виконання бойового завдання, внаслідок ракетного обстрілу на Сумському напрямку.

Боляче… Серце рветься на шматки… Дорогою ціною виборюється наше майбутнє. Непоправні втрати ми несемо щодня заради свободи і незалежності нашої держави.

Сьогодні, 16.07.2024 року, жителі громади живим коридором з національними прапорами та квітами зустрічали траурний кортеж з тілом загиблого Героя Головенка Сергія Володимировича.

Віддати шану полеглому захиснику України прийшли близькі, друзі, знайомі, побратими, керівництво та мешканці громади.

Поховали Сергія на Рущинському кладовищі селища Єланець.

Висловлюємо щирі співчуття мамі Тетяні Максимівні, дружині Любові, дітям: Анастасії, Олександру, Олені, онукам: Лілії, Ользі, Матвію, сестрі Інні, рідним та близьким загиблого Захисника. Ми поділяємо горе сім’ї та схиляємо голови в глибокій скорботі. Вічна пам’ять, вічна шана Герою!

Вічна пам'ять та вічна слава всім, хто загинув за Перемогу України! Слава Україні! Героям Слава!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь