Відбулося засідання 38 сесії 8 скликання

Дата: 12.07.2024 12:59
Кількість переглядів: 64

12 липня 2024 року під головуванням селищного голови Любові Баденко відбулася 38 позачергова сесія селищної ради восьмого скликання. До порядку денного було включено 3 питання.

Попередньо всі питання були розглянуті та погоджені на засіданні постійної комісії селищної ради з питань планування бюджету, фінансів, соціально-економічного розвитку та інвестицій.

Депутатами селищної ради прийнято рішення про внесення змін до бюджету Єланецької селищної територіальної громади на 2024 рік (субвенція з бюджету Єланецької селищної територіальної громади обласному бюджету для співфінансування заходів, що реалізуються за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на придбання шкільних автобусів) на суму 1 700 000 грн).

Одноголосно депутати проголосували про внесення змін до рішення селищної ради від 14 липня 2021 року № 2 «Про затвердження на території Єланецької селищної ради місцевих податків і зборів».

Пропозиції та зауваження, висловлені депутатами під час пленарного засідання, будуть відпрацьовані та розглянуті на наступній черговій сесії.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь