Бібліотечне літо розпочалося з ще однієї надзвичайно чудової новини!

Дата: 10.06.2024 14:43
Кількість переглядів: 47

7 червня в Єланецькій бібліотеці для дітей завдяки участі в  соціальному проєкті за фінансової підтримки групи компаній Elementum Energy. Відбулося урочисте відкриття оновленої кімнати  «Бібліотека – освітній простір для дітей».

Нагадаємо, що в Конкурсі соціальних проєктів для громад від Elementum Energy,  які прагнуть покращити рівень життя у своїх регіонах, наш проєкт був одним з переможців.

В рамках реалізації проєкту Єланецька громада отримала кошти від групи компаній Elementum Energy в розмірі 80000 грн та співфінансування в сумі 10000 грн від Єланецької селищної ради для покращення дитячого простору Єланецької бібліотеки.

На благодійні кошти було придбано проектор, екран, електронні книги, джойстики та навушники, окуляри віртуальної реальності, настільні ігри, м’які пуфики, кресла-мішки, дитячі столики та дивани, килимове покриття, тощо.

І ось нарешті все готово!

На відкриття простору до бібліотеки завітали представники селищної ради, начальник відділу культури та наші юні читайлики з Єланецького ліцею № 1.

З привітальним словом звернулася до присутніх заступник селищного голови Людмила Клобукова та побажала дітям весело та з користю провести літні канікули, а завідуюча Єланецькою бібліотекою для дітей Анастасія Чорна розповіла присутнім про компанію Elementum Energy, перебіг реалізації проекту та подякувала всім, хто брав участь в реалізації цієї чудової ініціативи.

Діти з задоволенням протестували ґаджети, малювали, складали пазли та переглянули мультфільм.

Щиро дякуємо групі компаній Elementum Energy та Благодійній організації "Благодійний Фонд "Фонд розвитку громад "Ініціатива" за усесторонню допомогу та підтримку нашої громади.Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь