Громада попрощалася х воїном Бривінським Василем Степановичем

Дата: 04.06.2024 16:24
Кількість переглядів: 123

Фото без описуСьогодні жителі Єланецької громади провели в останню земну дорогу мужнього й відважного захисника України, механіка-водія взводу розгороджування танкового батальйону, жителя села Уральське - Бривінського Василя Степановича.

Страшна війна без жалю забрала життя ще одного нашого Героя-захисника.

Народився  Василь 4 лютого  1979 року у селі Уральське Єланецького району Миколаївської області. Навчався у Новоолександрівській загальноосвітній школі І – ІІІ ст. Після закінчення якої здобув професію електрика в Новобузькому технікумі механізації та електрифікації сільського господарства. Згодом був призваний на строкову службу до лав Збройних Сил України. Після демобілізації працював механізатором  в радгоспі ім. газети «Правда».  Останні роки працював різноробочим по найму.

Василь був призваний на військову службу  під час мобілізації  у  січні 2023 року та стояв на захисті своєї країни, віддано боровся з російськими окупантами та вірив у Перемогу.

27 травня 2024 року Василь Бривінський трагічно помер в лікарні під час проходження військової служби.

Скорбота і сум завмерли в повітрі… Жителі громади стоячи на колінах зустрічали свого померлого земляка. Серце загиблого воїна зупинилось, але Герої не вмирають! Вони житимуть доти, доки ми про них пам’ятаємо.

Висловлюємо щирі співчуття дружині Тамарі Михайлівні, брату Сергію, рідним, близьким та побратимам загиблого. Нехай Василь спочиває в мирі, а Господь допоможе рідним пережити біль непоправної втрати!

Вічна пам'ять та вічна слава всім, хто загинув за Перемогу України! Слава Україні! Героям Слава!

Фото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь