"На щиті" повернувся додому Тюрін Володимир Миколайович

Дата: 24.05.2024 10:14
Кількість переглядів: 120

Фото без опису

І знову болюча втрата для нашої громади

Ворог не зупиняється ні перед чим. На превеликий жаль, Єланеччина втратила на війні ще одного свого сина, який самовіддано боровся за мирне життя в рідній Україні.

11 травня 2024 року  під час виконання бойового завдання  на Донецькому напрямку загинув мужній воїн, житель села Нововасилівка, військовослужбовець - Тюрін Володимир Миколайович.

Народився Володимир  04 січня 1966 року в місті Петропавлівськ–Камчатський. У 1973 році  пішов до школи.  У 1978 році  сім’я переїхала  в Україну в село Ристечево Бобринецького району, а в 1980 році  переїхали до села Нововасилівка Єланецького району, де Володимир продовжив навчання в місцевій школі.  Після закінчення школи навчався в Єланецькому професійно-технічному училищі, здобув професію механізатора, а далі  проходив строкову службу в армії.

Трудову діяльність розпочав в місцевому господарстві   механізатором.   Всі ці роки він був поряд з нами, зростав та мужнів. Добрий, світлий, завжди позитивний, приходив на допомогу всім, хто до нього звертався. Будував свої плани на життя, вдихав кожну його хвилину. Та війна все змінила…   

 

Володимир був призваний на військову службу за мобілізацією  в листопаді  2023 року. Став на захист України в стрілецькому  механізованому відділенні  механізованого взводу. Володимир відважно виконав свій обов'язок громадянина України і загинув смертю хороброго захисника України, залишаючись вірним військовій присязі та державі. 

Поховали Героя з усіма військовими почестями на  кладовищі в селі Буховецьке Кіровоградської області, поруч з могилами батьків.

 

Уся Єланецька громада низько схиляє голови в глибокій скорботі перед світлою пам’яттю Героя та висловлює щирі співчуття тітці Катерині Дмитрівні, рідним, близьким та усім, хто його знав.

 

Вічна пам’ять Герою, який віддав своє життя, обороняючи рідну землю від російського агресора.

 

Вічна слава українському захиснику!

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь