Ванкевич Віктор Сергійович - повернувся додому "на щиті"

Дата: 13.05.2024 09:16
Кількість переглядів: 96

Фото без описуЄланецьку громаду знову окропили сльози… Ще один Герой «на щиті» повернувся назавжди до рідного дому

11 травня 2024 року громада провела в останню путь свого Героя, полеглого захисника України, старшого солдата, водія механізованого взводу, жителя села Водяно-Лорине -  ВАНКЕВИЧА Віктора Сергійовича. 

Народився Віктор Сергійович 14 липня 1994 року в селі Водяно-Лорине. Після закінчення Водяно-Лоринської ЗОШ І-ІІ ступенів, у 2010 році, навчався в Миколаївському професійному суднобудівному училищі, отримав професію зварювальника. Працював у агропідприємстві «ЗОЛОТИЙ КОЛОС». 27.04.2018 року одружився, а 27.03.2019 року народився син Ярослав.

З 28 вересня 2016 року по 03 жовтня 2017 року брав участь в антитерористичній операції. 05 квітня 2022 року Віктор був призваний на військову службу за мобілізацією.

Загинув Віктор Ванкевич 03 травня 2024 року під час виконання бойових завдань в Харківській області, залишившись вірним військовій присязі, даній українському народу, мужньо виконуючи військовий обов’язок, в бою за Україну, її свободу і незалежність.
Живим коридором, не стримуючи сліз, тримаючи у руках прапори та квіти, зустріли полеглого Героя рідні, близькі, друзі, побратими, представники влади та жителі громади.

Поховали Ванкевича Віктора Сергійовича з військовими почестями у рідному селі Водяно-Лорине на місцевому кладовищі.

Жодні співчуття не зменшать біль втрати, жодне слово не втамує тугу в материнському серці. Війна забирає не просто найкращих, вона забирає рідних, друзів, тих, з ким ще вчора разом мріяли про Перемогу та будували плани на майбутнє.

Уся наша Єланецька громада схиляє голови в глибокій скорботі та висловлює щирі співчуття родині: дружині Аліні, синочку Ярославчику, мамі Людмилі Василівні, тату Сергію Васильовичу, сестричці Ользі та близьким нашого Героя. Поділяємо ваш безмежний біль і молимося, щоб Господь дав Вам силу пережити цю важку втрату.

🇺🇦Герої не вмирають, вони назавжди залишаються в наших серцях!
🇺🇦Вічна і світла пам'ять Захиснику України!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь