Ванкевич Віктор Сергійович - повернувся додому "на щиті"

Дата: 13.05.2024 09:16
Кількість переглядів: 129

Фото без описуЄланецьку громаду знову окропили сльози… Ще один Герой «на щиті» повернувся назавжди до рідного дому

11 травня 2024 року громада провела в останню путь свого Героя, полеглого захисника України, старшого солдата, водія механізованого взводу, жителя села Водяно-Лорине -  ВАНКЕВИЧА Віктора Сергійовича. 

Народився Віктор Сергійович 14 липня 1994 року в селі Водяно-Лорине. Після закінчення Водяно-Лоринської ЗОШ І-ІІ ступенів, у 2010 році, навчався в Миколаївському професійному суднобудівному училищі, отримав професію зварювальника. Працював у агропідприємстві «ЗОЛОТИЙ КОЛОС». 27.04.2018 року одружився, а 27.03.2019 року народився син Ярослав.

З 28 вересня 2016 року по 03 жовтня 2017 року брав участь в антитерористичній операції. 05 квітня 2022 року Віктор був призваний на військову службу за мобілізацією.

Загинув Віктор Ванкевич 03 травня 2024 року під час виконання бойових завдань в Харківській області, залишившись вірним військовій присязі, даній українському народу, мужньо виконуючи військовий обов’язок, в бою за Україну, її свободу і незалежність.
Живим коридором, не стримуючи сліз, тримаючи у руках прапори та квіти, зустріли полеглого Героя рідні, близькі, друзі, побратими, представники влади та жителі громади.

Поховали Ванкевича Віктора Сергійовича з військовими почестями у рідному селі Водяно-Лорине на місцевому кладовищі.

Жодні співчуття не зменшать біль втрати, жодне слово не втамує тугу в материнському серці. Війна забирає не просто найкращих, вона забирає рідних, друзів, тих, з ким ще вчора разом мріяли про Перемогу та будували плани на майбутнє.

Уся наша Єланецька громада схиляє голови в глибокій скорботі та висловлює щирі співчуття родині: дружині Аліні, синочку Ярославчику, мамі Людмилі Василівні, тату Сергію Васильовичу, сестричці Ользі та близьким нашого Героя. Поділяємо ваш безмежний біль і молимося, щоб Господь дав Вам силу пережити цю важку втрату.

🇺🇦Герої не вмирають, вони назавжди залишаються в наших серцях!
🇺🇦Вічна і світла пам'ять Захиснику України!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь