Єланецька громада провела в останню путь воїна-захисника Коркача Олександра Олександровича

Дата: 02.05.2024 16:20
Кількість переглядів: 106

Фото без описуСьогодні на щиті Єланецька громада зі сльозами на очах та почуттям важкої втрати зустріла нашого захисника, молодшого лейтенанта, командира взводу, земляка,  Героя -  Коркача Олександра Олександровича, 22 квітня 1983 року народження.

Народився  Олександр в смт Єланець, дитинство та юнацтво проходило у рідному селищі, мав багато друзів. Після  закінчення Єланецької ЗОШ І-ІІІ ступенів, навчався у Миколаївському державному університеті ім. В.О.Сухомлинського, потім повернувся у рідне селище. Працював викладачем у Єланецькому аграрному ліцеї, фахівцем служби зайнятості, техніком-програмістом Єланецької дільниці Вознесенського РЕМу АТ «Миколаївобленерго». На військову службу був призваний за мобілізацією 23 серпня 2023 року.

Загинув Олександр 24 квітня 2024 року , отримавши поранення несумісні з життям під час артилерійського обстрілу на Донецькому напрямку, виконуючи бойове завдання. 

Траурний кортеж із загиблим воїном живим коридором, стоячи на колінах, зустріли жителі сіл Водяно-Лорине, Возсіятське, Малодворянка та селища Єланець. 

Поховали Героя на Центральному кладовищі в Єланці з усіма почестями. Олександр віддав своє життя за мир і спокій у наших домівках, за рідну Батьківщину, український народ. Він ніколи не був байдужим до долі своїх земляків, побратимів, був життєрадісним, щирим другом, вірним, надійним, люблячим сином та батьком, братом, дядьком.

У скорботі родина, друзі, побратими та вся наша громада. Важко знайти слова втіхи, які б змогли зменшити душевний біль від втрати рідної людини. У цю лиху скорботну годину висловлюємо щирі співчуття матері Любові Федорівні, батьку Олександру Васильовичу, сестрі Оксані, сину Максиму та всім рідним і близьким покійного. Нестерпна втрата найкращих синів України залишає глибокі рани й криваві сліди на рідних українських землях. Все більше і більше наших молодих, сильних чоловіків ми втрачаємо навічно…

Вічна пам’ять і слава українському воїну Коркачу Олександру Олександровичу, який захищав Україну і кожного з нас! 
Герої не вмирають! Героям Слава!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь