Відбулося засідання 36 сесії селищної ради восьмого скликання

Дата: 28.03.2024 15:10
Кількість переглядів: 87

28 березня 2024 року під головуванням селищного голови Любові Баденко відбулася 36 сесія селищної ради восьмого скликання. До порядку денного було включено 46 питань,   з них 18 - земельні.

Попередньо всі питання були розглянуті та погоджені на засіданнях постійних комісій Єланецької селищної ради.

Заслухали звіт Єланецького селищного голови Л.Баденко за 2023 рік. Селищний голова проаналізувала роботу апарату, структурних підрозділів та виконкому селищної ради. Звернула увагу на напрямки використання бюджетних коштів в розрізі галузей та напрямів розвитку громади.

 

Депутатами селищної ради прийнято рішення про внесення змін до бюджету Єланецької селищної територіальної громади на 2024 рік та змін та доповнень до Програми соціально- економічного розвитку Єланецької територіальної громади на 2024–2025 роки. Прийнято рішення щодо виділення коштів:

- для покращення матеріально-технічної бази ЗСУ в сумі – 7 000 000 грн.;

- проведення поточного ремонту дороги по вул. Зелена в с. Дружелюбівка - 5042914 грн;

- оплату за харчування дітей в закладах освіти громади в сумі- 6741214 грн.;

- оплату послуг по встановленню зовнішнього освітлення в с. Новоолександрівка в сумі - 300 000 грн та інші;

- поточний ремонт підвального приміщення (захисної споруди цивільного захисту найпростіше укриття) Калинівського ЗДО - 704366 грн;

- поточний ремонт підвального приміщення (захисної споруди цивільного захисту найпростіше укриття) Малоукраїнського ЗДО -  771245 грн;

- проведення поточного ремонту приміщень підвалу для розміщення найпростішого укриття в будівлі Єланецького ліцею № 1 Єланецької селищної ради по проспекту Незалежності 5, в смт.Єланець Вознесенського району Миколаївської області - 2 579 448грн;

- надання одноразової адресної матеріальної допомоги малозахищеним верствам населення та особам, що перебувають у складних життєвих обставинах - 1 898 445 грн та інші.  

 

Прийняли рішення щодо зміни типів та перейменування закладів освіти, ліквідації Комунальних закладів «Нововолодимирівський  заклад дошкільної освіти «Ромашка» та «Братолюбівський заклад дошкільної освіти № 3 «Сонечко» Єланецької селищної ради, прийняття на баланс системи очищення питної води, оренди приміщень, списання транспортного засобу та інші.

 

Пропозиції та зауваження, висловлені депутатами під час пленарного засідання, будуть відпрацьовані та розглянуті на наступній черговій сесії.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь