Відбулося засідання постійної комісії

Дата: 19.12.2023 15:16
Кількість переглядів: 95

19 грудня  відбулося засідання постійної комісії селищної ради з питань житлово-комунального господарства, приватизації, майна комунальної власності та соціальної сфери.

 

На порядок денний засідання було винесено та розглянуто 21 питання, зокрема: про затвердження Стратегічного плану відновлення та розвитку громади на період до 2027 року, виконання Програми економічного і соціального розвитку Єланецької селищної ради на 2021-2023 роки, затвердження на 2024-2025 роки  Програм економічного і соціального розвитку Єланецької селищної територіальної громади, «Громадське здоров’я Єланеччини»,  «Культура Єланеччини», «Дитинство».

 

Також обговорювались питання організації харчування в закладах освіти, реорганізації закладів освіти, прийняття на баланс систем очищення питної води, оренди приміщень, перейменування вулиць та населених пунктів селищної ради.

 

За результатами  розгляду і обговорення питань на засіданні комісії,  внесені пропозиції  та рекомендовано селищному голові винести  їх на розгляд чергової сесії.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь