Герой Лагочев Валерій Борисович повернувся додому на щиті

Дата: 16.11.2023 16:57
Кількість переглядів: 163

Фото без описуСьогодні у глибокій жалобі наша громада провела в останню путь земляка, жителя села Григорівка, мужнього воїна, захисника України Лагочева Валерія Борисовича - Героя, який віддав життя за кожного з нас, за наше майбутнє, за Україну.

Народився Валерій 21 лютого 1974 року в смт. Єланець в сім'ї Лагочевих Бориса та Галини. Після закінчення дев’яти класів місцевої школи пішов навчатися в Єланецьке СПТУ№40 за  спеціальністю тракторист. Після закінчення працював за фахом в сільськогосподарських підприємствах нашого району.

Після одруження разом з дружиною Тетяною Іванівною  переїхав в село Григорівка. Невдовзі в 2000 році в сім’ї народився син Дмитро, в 2007 році народилася донька Наталя і в 2011 році син Ярослав.

З квітня 2022 року разом з односельцями Валерій Борисович вступив до роти охорони 4 відділу Вознесенського РТЦК та СП,  а з жовтня 2023 року був направлений до зони бойових дій.

Старший сержант, стрілець гранатометник Валерій Лагочев загинув 13.11.2023 року під час виконання бойового завдання на Донецькому напрямку.

Жителі Єланецької громади живим коридором, стоячи на колінах з прапорами, квітами та превеликим смутком і печаллю зустріли свого Героя.

Провести в останню путь бійця прийшли рідні, друзі, побратими та односельчани, які зі сльозами на очах згадують Валерія, патріота України, який захищав свою сім’ю, доньку, синів,  дружину,  та матір, захищав свою країну.

Висловлюємо від імені всієї громади щирі співчуття рідним, друзям і близьким з приводу страшної, непоправної втрати. Уся громада та вся наша Україна осиротіла ще на одного захисника. Вічна йому пам’ять, слава і вічна вдячність за боротьбу…

Герої не вмирають!!!!

Вічна пам'ять, вічна слава Герою! Пам'ятаємо...

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь