Дорогі ветерани, шановні єланчани!

Дата: 18.03.2019 17:04
Кількість переглядів: 346

В перший місяць весни ми традиційно відзначимо одну із найважливіших дат. Цією датою є День звільнення селища від фашистських загарбників. В цей день ми низько схиляємо голови перед світлою пам’яттю загиблих фронтовиків, віддаємо данину поваги й шани колишнім підпільникам і партизанам, оборонцям та визволителям рідної землі.

         75 років минуло з того дня, як наша Єланеччина була визволена  від фашистських загарбників, а для багатьох захисників наша земля стала останнім місцем вічного спокою.

          Ми всі у неоплатному боргу перед пам’яттю загиблих на фронтах Другої світової війни. Честь та слава доблесним захисникам  Вітчизни!

          Дорогі ветерани, спасибі вам за те, що ви, в надзвичайно важкій боротьбі, вистраждали і захистили нашу Свободу. За те, що своїми руками підняли наш край з руїн і що ви нагадуєте нам, як потрібно жити і любити свою Батьківщину!

           Ми пам’ятаємо, що тільки завдяки мужності та стійкості наших дідів й прадідів Україну і Світ врятовано від нацистів. Бажаю всім землякам здоров’я, щастя, упевненості в грядущому дні й ніколи не зазнати ні вам, ні вашим дітям і внукам воєнних лихоліть. Нехай нас у всі часи об’єднує та згуртовує любов до рідного краю, бажання захистити його, зробити ще красивішим, багатшим, квітучим!

           Нехай на вулицях нашого селища завжди панує атмосфера миру і добра, а в життя кожного з вас доля приносить тільки позитивні зміни, сім’ї будуть міцними, а діти ростуть здоровими і щасливими!

Зі святом вас, шановні ветерани та жителі Єланця!

 

         З повагою,Єланецький селищний голова Любов Баденко!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь