Єланеччина провела в останню путь Героя - Івана Михайловича Грицуняка

Дата: 13.11.2023 15:20
Кількість переглядів: 184

Фото без опису

Знову скорботний день для всіх жителів нашої громади. Невимовний біль наскрізь пронизує Єланеччину… Її хоробрий син повернувся додому на щиті…

Сьогодні, 13 листопада 2023 року, Єланецька громада провела в останню путь свого захисника,  жителя села Уральське –  Івана Михайловича Грицуняка.

Народився Іван Михайлович 1 травня 1971 року в с Князівське Івано-Франківської області. В 1980 році разом з сім’єю переїхали до с Калинівка. Навчався у місцевій школі. Після закінчення школи в 1988 році пішов навчатися на електрика в СПТУ-40, а вже згодом в 1989 році був призваний на військову службу, яку проходив в Угорщині. В 1991 році після закінчення служби розпочав свою трудову діяльність в колгоспі «Правда». В цьому ж році одружився з Валентиною Василівною і згодом в них народилося двоє діток - Вікторія та Віктор. Все своє життя Іван Михайлович пропрацював в колгоспі. 28 червня 2023 р був мобілізований на службу захищати Батьківщину.

Загинув Іван Грицуняк 5 листопада 2023 року внаслідок ворожого мінометного обстрілу у Куп’янському районі Харківської області під час виконання бойового завдання захищаючи Батьківщину.

Коридором шани зустріли земляки кортеж із тілом полеглого захисника. Попрощатись із бійцем прийшли рідні, близькі, друзі, однокласники, побратими загиблого, представники селищної влади. 

Державний прапор від імені Президента України вручили дружині Героя.  В знак особливої шани востаннє для Івана Грицуняка прозвучав військовий салют.

Висловлюємо щирі співчуття родині Івана Михайловича: мамі Мирославі, дружині Валентині, доньці Вікторії, сину Віктору, брату Віталію та схиляємо голови разом з вами в глибокій скорботі. Важко знайти слова підтримки, неможливо загоїти гіркий біль від втрати рідної людини. Добрий, світлий спомин про Героя назавжди залишиться у пам’яті рідних, близьких, друзів та усіх, хто його знав, любив та шанував!

Герої не вмирають!!!!

Вічна пам'ять, вічна слава Герою! Пам'ятаємо...

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь