Не згасає вогник добра

Дата: 04.10.2023 16:39
Кількість переглядів: 155

Матеріальна та морально-психологічна підтримка ветеранів війни та праці, одиноких пенсіонерів, осіб похилого віку, які перебувають у складних життєвих обставинах - непідвладна часу, а особливо в наше непросте та важке сьогодення. Подарувати відчуття, що про людину завжди пам'ятають, цікавляться її справами, вселяють надію на те, що при потребі завжди можна отримати допомогу - це повсякденна робота селищної ради та її структурних підрозділів.   

Напередодні 1 жовтня працівники відділу соціального захисту населення, комунального закладу "Центр надання соціальних послуг Єланецької селищної ради" разом з головою ГО "Єланецька організація ветеранів України" Травянко О.В. відвідали громадян похилого віку селища Єланець та надали продуктові набори, привітали зі святами, висловили слова поваги та підтримки, проконсультували у тих питаннях, які їх цікавили на даний час для вирішення життєвих проблем. У сільських старостатах цю роботу провели старости та голови первинних ветеранських організацій. На місцях вони добре знають кожного жителя, відслідковують їхні проблеми, запити, знаходять шляхи їх вирішення.

Не залишилися без уваги і підопічні відділення стаціонарного догляду для постійного або тимчасового проживання КЗ "Центр надання соціальних послуг Єланецької селищної ради". Із святковою програмою до свята Покрови Пресвятої Богородиці та Міжнародного дня людей похилого віку та Дня ветерана до них завітали члени президії ГО "Єланецька організація ветеранів України". Лунали теплі слова вітання особисто для кожного, прозвучали знайомі мелодії золотої пори, а іскрометні гуморески розвеселили їх та підняли настрій. Літні люди щиро дякували Ліповій Тамілі Кіндратівні, Дорошенко Надії Василівні, Барсуковій Тамарі Іванівні за приємні хвилини спілкування та висловили побажання про нові зустрічі. А вони обов'язково будуть!

                         Ольга Травянко, голова ГО "Єланецька організація ветеранів України"

Фото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь