Відбулося засідання виконавчого комітету селищної ради

Дата: 02.10.2023 15:16
Кількість переглядів: 104

 

02 жовтня 2023 р. відбулося чергове засідання виконавчого комітету під головуванням селищного голови Любові Баденко, на якому розглянуто ряд питань порядку денного, що охоплюють різні сфери життєдіяльності громади.

 

На порядок денний було винесено та розглянуто в повному обсязі більше 30 питань. Із них:  питання органу опіки та піклування; надання одноразової матеріальної допомоги жителям громади, які опинилися в тяжких матеріальних умовах, а також на лікування та реабілітацію пораненим військовослужбовцям нашої громади; затверджено Списки сімей військовослужбовців Збройних Сил України, які захищають незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України, членів сімей загиблих та померлих військовослужбовців, а також членів сімей військовослужбовців, які перебувають в полоні та безвісти зниклих, що проживають на території населених пунктів Єланецької селищної ради для часткового забезпечення дровами на опалювальний період 2023-2024 рр.; затверджено склад робочої групи з питань проведення перевірок фактичного місця проживання/перебування внутрішньо переміщених осіб на території населених пунктів нашої громади; присвоєння поштових адрес об’єктам нерухомого майна, вирішено заборонити проїзду великовагових транспортних засобів в смт Єланець по вулиці Паркова та в селі Ольгопіль по вулиці Центральна; затверджено зведені кошторисні розрахунки вартості об’єктів будівництва; звільнено від оплати за харчування у закладах  середньої освіти окремих категорій дітей; Фонд захисних споруд цивільного захисту доповнено переліком захисних споруд найпростіших укриттів; затверджено  вартість тарифів на послуги підвозу води, викачки нечистот та роботи трактора ЄСКП «Єланецьводопостач».

З усіх питань  порядку денного прийнято рішення, які відповідно до регламенту будуть оприлюднені на офіційному вебсайті громади.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь