Звернення селищного голови з нагоди вшанування пам'яті жертв Бабиного Яру

Дата: 29.09.2023 09:32
Кількість переглядів: 179

Фото без опису

МИ ПАМ'ЯТАЄМО!

Сьогодні, 29 вересня, Україна і весь світ вшановують пам'ять жертв Бабиного Яру. Бабин Яр – трагічне місце масових вбивств, що стало справжньою раною в історичній пам‘яті України й усього світу.

Тому, вшановуючи сьогодні пам’ять жертв Бабиного Яру, згадаймо місця минулих і нинішніх трагедій, які повинні бути для нас пересторогою, місцями пам’яті, що спонукають до порозуміння і примирення, до поваги й любові до наших ближніх. Пам’ять про жертв трагедії Бабиного Яру та війни в Україні має назавжди стати попередженням усьому людству. Бо це результат жорстокості й ненависті, гордині й самовозвеличення, гріха і зла, які ніколи не повинні брати верх над людиною.

Аби зцілити рани минулого та здобути Перемогу в сьогоднішній битві, потрібна єдність, не вдавана, а справжня, підтримана повагою до тих, хто поруч, і кого вже немає з нами, а також – щира молитва.

Тож пам’ятаймо, шануймо й робімо правильні висновки з уроків, які подає нам історія!

З повагою,

Єланецький селищний голова Любов Баденко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь