Єланецька селищна рада підняла питання проблеми водозабезпечення громади на Конгресі регіональних та місцевих влад при Президентові України від  Миколаївської області

Дата: 20.09.2023 11:51
Кількість переглядів: 119

У вівторок, 19 вересня, відбувся Конгрес регіональних та місцевих влад при Президентові України від  Миколаївській області. Серед озвученних питань -  реконструкція Казанківського групового водопроводу з метою водозабезпечення населених пунктів Єланецької територіальної громади Вознесенського району централізованим питним водопостачанням. Доповідачами виступили перший заступник Єланецького селищного голови Олександр Селютін та виконуюча обов’язки начальника Регіонального офісу водних ресурсів у Миколаївській області Наталія Жадан. 

Олександр Селютін повідомив, що з 2003 року система централізованого  водопостачання з річки Південний Буг  на території Єланецької громади не працює. Як наслідок - розвідні водопровідні мережі в населених пунктах протяжністю 194,4 км  перебувають у стані непридатному до відновлення або зруйновані . 

«Для вирішення забезпечення питним водопостачання Єланецької громади у 2021 році регіональним офісом водних ресурсів Миколаївської області було  виготовлено проєктно-кошторисну документацію на реконструкцію Казанківського  групового водопроводу, яка отримала позитивний експертний висновок. Сподіваємося на підтримку з боку держави!» – зазначив перший заступник Єланецького селищного голови Олександр Селютін. 

До слова,  реалізація вищезазначеного  проєкту забезпечить понад 10 тисяч жителів нашої громади доступним  питним водопостачанням, а перспективна ділянка може охопити ще сім тисяч осіб у 17 населених пунктах.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь