Громадське обговорення елементів Стратегії розвитку Єланецької селищної територіальної громади до 2027 року: місії, стратегічного бачення, напрямків і цілей

Дата: 07.09.2023 14:37
Кількість переглядів: 43

Фото без опису

З 3 серпня по 3 вересня 2023 року проводяться громадські обговорення елементів Стратегії розвитку Єланецької селищної територіальної громади до 2027 року: місії, стратегічного бачення, напрямків і цілей.

Під час консультацій, спрямованих на знайомство з Вашою думкою щодо проєкту документа, ми розраховуємо на Ваші зауваження, коментарі та пропозиції, які дозволять  доповнити або розширити пропозиції щодо можливих напрямків розвитку громади.

Нам важливо почути думки кожного мешканця громади, який прагне долучитись до публічного обговорення  документу (посилання на стратегію).  Крім цього, текст можна переглянути в адміністративному будинку та старостатах  населених пунктів громади та у секторі комунальної власності, містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства (каб. № 24).

Просимо Вас до 3 вересня 2023 року  включно на електронну адресу  [email protected] надсилати свої зауваження чи пропозиції із зазначенням контактних даних згідно з Додатком (Посилання), або заповнивши google-форму https://forms.gle/yrwRm4zpotycVBMe7

Також зауваження та пропозиції приймаються в адміністративному будинку  Єланецької селищної ради та старостатах  населених пунктів громади та у секторі комунальної власності, містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства (каб. № 24).

Контактною особою з  питань громадських обговорень проєкту Стратегії розвитку є головний спеціаліст комунальної власності, містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства Гінкул Володимир Сергійович.

Усі зібрані матеріали будуть опрацьовані, систематизовані у єдиний документ та передані на розгляд сесії селищної ради для затвердження.

У результаті роботи зі стратегічного планування розвитку Єланецька громада отримає документ, завдяки якому зможе раціонально організувати свою діяльність та стратегічно розподілити ресурси.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь