Обірване життя, обірваний рядок…

Дата: 31.08.2023 17:34
Кількість переглядів: 158

Фото без опису

 

Скорботна і жахлива новина увірвалася до Єланецької громади. На 34 році життя перестало битися серце   молодої чарівної жінки, доньки, дружини, мами, депутата Єланецької селищної ради 8 скликання  Семенчової Любові Григорівни.

 

Любов Григорівна   народилась 8  жовтня 1989 року в у селі Возсіятське Єланецького району Миколаївської області. Після закінчення місцевої середньої школи здобула дві вищі освіти, вивчивши облік та аудит в Миколаївському Національному аграрному університеті та право  в Національному університеті «Одеська юридична академія».    Після закінчення навчання створила власну сім’ю  та разом з чоловіком  Дмитром Сергійовичем  народили  таку бажану  доньку  Софію. Завжди весела,  привітна, життєрадісна, позитивна і щира, Люба дарувала своє добре серце рідним, друзям,  колегам. Любов Григорівна  не стояла осторонь розвитку свого  рідного села та громади, вона була депутатом Єланецької селищної ради та заступником директора  ПСП «Агрофірма «Авангард». 

        

Незважаючи на свою тяжку хворобу, молода жінка мужньо боролася з недугою та вселяла віру й надію  своїм рідним, близьким на краще. Та, на жаль, дива не сталося…  

 

Керівництво, депутатський корпус та виконавчий апарат  Єланецької селищної ради глибоко сумують з приводу передчасно обірваного молодого життя Семенчової Любові Григорівни.

 

Жодними словами не втамувати пекучий біль не загоїти рани в душі рідних та близьких покійної.

 

Ми разом з вами  у цю важку годину скорботи.

 

Нехай опіка Всевишнього та  молитви полегшать гіркоту втрати і родинне горе, а  добрий, світлий спомин про Любов Григорівну назавжди залишиться у серцях рідних, колег,  усіх, хто її знав, любив та шанував.

 

Вічна пам’ять, і нехай земля буде пухом.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь