Єланецька громада попрощалася з Героєм-захисником Веніаміном Білим

Дата: 25.08.2023 14:11
Кількість переглядів: 130

Фото без опису

Не висихають сльози матерів, дружин, дітей. Війна один за одним забирає їхніх синів, чоловіків, татусів. Звістки чорними воронами летять у нашу громаду. І темніє день, розривається серце від болю. 

Занадто високу ціну платимо за право бути вільними українцями в своїй Україні. Кожен визволений метр землі – просочений кров’ю найкращих Українців! 

Сьогодні, 25 серпня 2023 року, Єланецька громада попрощалася з Героем-захисником, солдатом, стрільцем десантно - штурмового відділення,  жителем села Новоолександрівка – Білим Веніаміном Веніаміновичем. 

Народився Веніамін - 19 березня  1996  року у селі Петропавлівка  Доманівського району Миколаївської області. У 2013 році закінчив  Новоолександрівську загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів, далі здобув фах єгеря у Вознесенському  професійному  ліцеї. Потім була строкова служба в лавах ЗСУ.  Після повернення працював у Новокостянтинівській виправній колонії. 10 січня 2023 року був призваний на захист Батьківщини. 

Загинув Веніамін Білий 16 серпня 2023 року на Запорізькому напрямку внаслідок ворожого артилерійського обстрілу. 

Створивши живий коридор, на колінах, зі сльозами на очах, скорботою та болем від непоправної втрати жителі Єланецької громади зустрічали свого Героя, який віддав своє життя за суверенітет, незалежність та цілісність України, залишаючись при цьому назавжди вірному військовій присязі. 

У Веніаміна залишилася велика родина – мама Наталя, син Сергій, сестри Анна, Велерія та Марина, брати Андрій та Павло, які стоять на захисті незалежності та територіальної цілісності України.   

На жаль, словами важко загоїти в серці болючу рану втрати, адже смерть найріднішої людини – велике випробування. Від імені всіх жителів Єланецької громади, в цей тяжкий час, висловлюємо щирі співчуття мамі, всім рідним, близьким та друзям нашого Героя. В цю гірку мить ми поділяємо ваше горе  та разом з вами схиляємо голову в глибокій скорботі. Немає прощення російським оркам за горе, яке вони принесли, ступаючи своїм терористичним чоботом нашою землею! Низький уклін Воїну, перед яким ми всі в неоплатному боргу! 

Нехай земля буде пухом і вічний спокій душі. 

Фото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь