Мобільна установка очищення води ECOSOFT від «Український фонд швидкого реагування» IREX для Єланецької громади

Дата: 25.08.2023 13:50
Кількість переглядів: 201

Фото без опису

У цей нелегкий час, коли все більше людей громади потребує турботи та допомоги, стає важко знайти людей, які здатні сприймати чужі проблеми, як свої, і як чудово, що такі люди все таки є. З історії ми знаємо, що благодійність завжди була властива українському народу. Це неодноразово підтвердив «Український фонд швидкого реагування» IREX.

В рамках співпраці з «Українським фондом швидкого реагування» IREX, Єланецька селищна рада отримала мобільну установку очищення води ECOSOFT для надзвичайних ситуацій продуктивністю 4 м3/год. Завдяки продуманим та швидким діям «Українським фондом швидкого реагування» IREX уже вдалось запустити установку. Починаючи з 25 серпня 2023 року жителі всієї громади, внутрішньо переміщені особи, гості можуть безкоштовно отримати очищену воду у власну тару за адресою: вул. Набережна, пункт видачі води Бювет (в робочі дні з 8.00 до 17.00 год.).

Дякуємо «Українському фонду швидкого реагування» IREX за оперативну допомогу у забезпеченні жителів Єланечинни питною водою.

Разом до перемоги.

Допомога надана програмою «Український фонд швидкого реагування», яку реалізує IREX за підтримки Державного департаменту США.

Facebook: https://www.facebook.com/UkraineRapidResponseFund/


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь