Єланецька громада попрощалася із загиблим Героєм - Олександром Годорожею

Дата: 21.08.2023 08:43
Кількість переглядів: 131

Фото без опису

Не оговтавшись від попередньої втрати, жителі села Кам’янка Маложенівського старостинського округу Єланецької селищної ради  отримали сповіщення про загибель односельця Годорожі Олександра Васильовича. 

Олександр народився 26 червня 1988 року в селі  Кам’янка в багатодітній родині. Тут ходив  в дитсадок і навчався в початковій школі.  Закінчивши навчання в Маложенівській загальноосвітній школі, вступив до Єланецького  професійного аграрного ліцею. Сімейне життя його якось не складалось, але своїх двох дітей ніколи  не залишав поза  увагою. Завжди привітний, працьовитий, компанійський, з неймовірним почуттям гумору, бачив в усьому лише позитив. 

21.01.2023 року Олександр був призваний  Вознесенським РТЦК та СП на військову службу. Солдат Годорожа Олександр Васильович  був вірним військовій присязі та  самовіддано виконував обов’язки заступника командира бойової машини, навідника-оператора. Загинув  13 серпня 2023 року  під час виконання бойового завдання  від  удару ворожого БПЛА на Бахмутському напрямку.
Сьогодні Олександр Годорожа став ще одним воїном Небесного легіону захисників України і в його честь та пам'ять  пролунав військовий салют.


Сьогодні Олександр Годорожа став ще одним воїном Небесного легіону захисників України і в його честь та пам'ять  пролунав військовий салют.

На жаль, словами важко загоїти в серці болючу рану втрати. Адже смерть найріднішої людини – велике випробування. В цю гірку мить  уся громада поділяє горе Годорожі Євдокії Михайлівни  та рідних Олександра. Разом з Вами схиляємо голову в глибокій скорботі. 

Вічна пам'ять Герою та вічна слава! 
Слава  Збройним Силам України! 
Слава Україні!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь