Відбулася зустріч з платниками податків

Дата: 17.08.2023 15:24
Кількість переглядів: 73

17 серпня 2023 року в Єланецькій селищній раді за участю начальника Єланецької ДПІ ГУ ДПС у Миколаївській області Світлани Ярмощук та головного  державного інспектора Єланецької ДПІ ГУ ДПС у Миколаївській області Ірини Степанюк відбулась зустріч з платниками податків. Метою зібрання стало  питання імплементації норм Закону України  від 30 червня 2023 року №3219-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України  та законів України щодо особливостей оподаткування у період дії воєнного стану», зокрема в частині реєстрації реєстраторів розрахункових операцій/програмних реєстраторів розрахункових операцій та поновлення відповідальності за порушення вимог Закону України «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг».

Очільниця Єланецької ДПІ  донесла до представників бізнес-спільноти Єланеччини важливість застосування реєстраторів розрахункових операцій, зокрема програмних, для того, щоб підприємці працювали прозоро, легально, у правовому полі  та сумлінно сплачували відповідні податки до бюджету.

Світлана Ярмощук наголосила на тому, що зареєструвати РРО або ПРРО потрібно до 1 жовтня 2023 року, тому що  саме з цієї дати відновлено застосування штрафних санкцій стосовно всіх суб’єктів господарювання, що здійснюють свою діяльність у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг.

В свою чергу ДПІ готова надати платникам податків інформаційну підтримку та допомогу в реєстрації та застосуванні програмних РРО.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь