Відбулася зустріч з платниками податків

Дата: 17.08.2023 15:24
Кількість переглядів: 52

17 серпня 2023 року в Єланецькій селищній раді за участю начальника Єланецької ДПІ ГУ ДПС у Миколаївській області Світлани Ярмощук та головного  державного інспектора Єланецької ДПІ ГУ ДПС у Миколаївській області Ірини Степанюк відбулась зустріч з платниками податків. Метою зібрання стало  питання імплементації норм Закону України  від 30 червня 2023 року №3219-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України  та законів України щодо особливостей оподаткування у період дії воєнного стану», зокрема в частині реєстрації реєстраторів розрахункових операцій/програмних реєстраторів розрахункових операцій та поновлення відповідальності за порушення вимог Закону України «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг».

Очільниця Єланецької ДПІ  донесла до представників бізнес-спільноти Єланеччини важливість застосування реєстраторів розрахункових операцій, зокрема програмних, для того, щоб підприємці працювали прозоро, легально, у правовому полі  та сумлінно сплачували відповідні податки до бюджету.

Світлана Ярмощук наголосила на тому, що зареєструвати РРО або ПРРО потрібно до 1 жовтня 2023 року, тому що  саме з цієї дати відновлено застосування штрафних санкцій стосовно всіх суб’єктів господарювання, що здійснюють свою діяльність у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг.

В свою чергу ДПІ готова надати платникам податків інформаційну підтримку та допомогу в реєстрації та застосуванні програмних РРО.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь