Єланецька громада попрощалася з Героєм-захисником Володимиром Дубачинським

Дата: 31.07.2023 08:16
Кількість переглядів: 439

Фото без описуІ знову біль, сльози, смуток...  

Сьогодні, 29 липня 2023 року, Єланецька громада попрощалася іще з одним своїм земляком, вірним сином України, сержантом - Дубачинським Володимиром Анатолійовичем, жителем села Малодворянка. 

Народився Володимир Анатолійович 31 липня 1970 р.  в селі Малодворянка. Дитинство та юність пройшли у рідному селі. Навчався у місцевій школі, потім у Миколаївському училищі культури, служба в армії, повернувся на рідну землю. Працював завідувачем сільського місцевого клубу, вчителем музики у рідній школі, трактористом у місцевому господарстві. Разом з дружиною Людмилою виховували двох діток: доньку Наталю та сина Юрія. Ще на початку війни, 10 березня 2022 року, став на захист рідної землі. Був вірним присязі, любив свою землю, відчайдушно протистояв ворогові, чітко виконував поставлені бойові накази і до останнього подиху вірив у Перемогу. Багато ще про що мріяв Володимир, але його мрії і сподівання обірвались у коротку мить. Приїхавши у короткострокову відпустку, 27 липня 2023 року раптово помер. Не встиг обійняти свою матусю, побачитись з рідними та друзями. Його передчасна смерть - це наслідок страшних, нестерпних подій, які охопили нашу неньку Україну.  

Єланецька громада, низько схиливши голови, живим коридором провела в останню путь свого захисника, віддавши шану воїну, який захищав усіх нас від російських загарбників, котрі посягнули на нашу землю. Прощання з захисником відбулося з усіма військовими почестями, скорботою та сльозами на очах. В ці гіркі хвилини щиро схиляємо голови у глибокій скорботі перед всією родиною Володимира Дубачинського. Нехай душа загиблого знайде вічний спокій. 

Герої не вмирають, вони залишаються у наших серцях. 

Вічна пам'ять і слава воїну-захиснику! Хай Господь дарує Царство небесне та вічний спокій його душі.  

Слава Україні! Героям слава!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь