Відбулося засідання виконавчого комітету Єланецької селищної ради

Дата: 28.07.2023 16:13
Кількість переглядів: 498

28 липня 2023 року під головуванням селищного голови Любові Баденко, відбулося засідання виконавчого комітету селищної ради. На порядок денний було підготовлено та розглянуто в повному обсязі більше 20 питань, що стосувалися різних сфер життєзабезпечення територіальної громади селищної ради. Із них: питання органу опіки і піклування, представлення до присвоєння почесного звання України «Мати-героїня» жительці нашої громади.  Окремо було обговорено членами виконкому та підтримано рішення, що стосувалося виділення та надання одноразової матеріальної грошової допомоги. Рішенням виконкому створено збірні пункти евакуації населення селищної ради в разі необхідності, а також створено приймальні пункти евакуації населення громади також в разі потреби. Затверджено зведені кошторисні розрахунки вартості об’єктів будівництва, присвоєно поштові адреси об’єктам нерухомого майна, затверджено акти обстеження зелених насаджень, що підлягають видаленню та обрізці та інші питання.

З усіх питань  порядку денного прийнято рішення, які відповідно до регламенту будуть оприлюднені на офіційному вебсайті громади.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь