Єланецька громада попрощалася з Героєм - Сергієм Балаєнком

Дата: 26.07.2023 08:08
Кількість переглядів: 426

Фото без опису25 липня 2023 року Єланецька громада попрощалася зі своїм земляком- захисником, вірним сином України, Воїном-Героєм, старшим солдатом, старшим водієм відділення охорони взводу -  Сергієм Балаєнком. 

Народився Сергій  26 жовтня 1994 року селі Великосербулівка в багатодітній сім’ї Надії Василівни та Сергія Олександровича де виховувалось п’ятеро дітей. Після закінчення Великосербулівської середньої школи, маючи хист до сільського господарства, навчався в Єланецькому професійному аграрному ліцеї, де здобув професію механізатора-водія. Після навчання був призваний на строкову службу, а з початком  війни, не вагаючись взяв до рук зброю і став на захист рідної країни. 

Багато випробувань прийшлося пережити цьому хлопцю. Коли Сергію було лише десять років,  велика та дружня родина  Балаєнків втратила матір і вся відповідальність за виховання та навчання неповнолітніх дітей лягла на плечі батька та родичів.  Всі діти виросли добрими, працьовитими та порядними людьми. Дівчат доля розкидала по різним містам України, Сергій єдиний з родини залишився в селі та проживав біля батька.   Та рік тому, коли Сергій вже захищав Батьківщину, знов втрата - помер батько, а тепер янголом-охоронцем для всієї нашої громади та України став і Сергій.

Сергій Балаєнко загинув 19 липня 2023 року від отриманих поранень несумісних з життям під час ворожого обстрілу в  Донецькій області. Герой віддав своє життя, виконуючи військовий обов’язок, мужньо відстоюючи територіальну цілісність України.

Важко сприймати смерть наших захисників. Ще важче знайти слова втіхи і підтримки для рідних, близьких та знайомих загиблого. Це невимовний біль та непоправна втрата, яку не пробачимо окупанту і ніколи не забудемо.

В ці гіркі хвилини щиро поділяємо горе родини та разом з усією громадою схиляємо голови в глибокій скорботі. 
Герої не вмирають!
Вічна та світла пам'ять Герою!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь