Важка втрата у нашій громаді

Дата: 13.07.2023 10:20
Кількість переглядів: 500

Фото без опису

     Ніщо так не об'єднує людей, як біда. Сьогодні вона на всіх одна...Війна. Вже майже 9 років наша країна втрачає кращих своїх синів, які захищають нас у війні з російською федерацією. На превеликий жаль,12 липня 2023 року наша громада знову схилила голови у глибокій скорботі. Велике горе об'єднало всіх людей, які зібралися у селі Возсіятське, щоб провести в останній путь свого земляка, військовослужбовця ЗСУ -  Маляренка Олексія Андрійовича, який народився 24 вересня 1987 року. На прощання із загиблим зібралися всі його рідні, близькі, друзі, колеги по роботі,  бойові побратими, жителі громади.

     Кортеж із загиблим воїном зустрічали живим коридором жителі Єланецької громади. Величезна шана Герою, який віддав своє життя за цілісність і незалежність України. На віки-вічні його ім'я буде вписане в історію нашої громади та України, як воїна-героя.

     Важко знайти слова втіхи, неможливо загоїти біль та гіркоту від втрати близької, рідної людини. Та нехай добрий, світлий промінь про мужнього захисника стане сильнішим за смерть і назавжди залишиться в пам'яті усіх, хто знав, любив і шанував Олексія.

     Низько схиляємо голови у скорботі перед родиною загиблого, сумуємо разом з вами. Спи спокійно, Солдате. Добра, світла пам'ять про тебе і вдячність за твій подвиг назавжди залишиться у наших серцях. Вічна пам'ять-захиснику України! Герої не вмирають! Героям слава!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь