І знову гірка втрата для Єланецької громади.

Дата: 03.07.2023 10:56
Кількість переглядів: 576

Фото без опису

02 липня 2023 року Єланецька громада попрощалася зі своїм земляком, вірним сином України, корінним жителем селища Єланець  Завадюком Дмитром Васильовичем, 11 грудня 1986 року  народження, який раптово помер, перебуваючи у короткій відпустці на рідній землі.

З перших днів повномасштабного вторгнення російської федерації Дмитро став на захист рідної землі і боронив її від окупантів. Він був вірний військовій присязі, відчайдушно протистояв ворогові, чітко виконував поставлені бойові накази і до останнього подиху вірив у Перемогу.

Єланецька громада низько схиливши голови, живим коридором, провела свого захисника в останню путь, віддавши  шану воїну, який захищав усіх нас від російських загарбників, котрі посягнули на нашу рідну українську землю.

Прощання з захисником відбулося з усіма військовими почестями, скорботою та сльозами на очах. Провести в останню путь свого побратима приїхали воїни з бригади, в якій служив Дмитро. У знак шани та поваги вони вручили матері померлого український  прапор із підписами від усіх побратимів з ким воював Дмитро. Для своїх односельців, знайомих, друзів та побратимів він назавжди залишиться хоробрим, щирим, безмежно добрим чоловіком та воїном. А пам'ять про Героя назавжди закарбується в серцях кожного з нас.

Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким Героя. Сумуємо та низько схиляємо голови у скорботі.

Вічна пам'ять і слава  Герою.

 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь