Нова система очистки води для громади!

Дата: 30.06.2023 10:38
Кількість переглядів: 568

      Відсутність питного водопостачання в достатній кількості для населення -  тривала проблема нашої громади, і потребує значного фінансового ресурсу. Вирішення цього питання є одним із пріоритетних і складних. Неодноразово селищним  головою Любов Василівною Баденко та її першим  заступником Олександром Миколайовичем  Селютіним  розглядалися різні шляхи та варіанти покращення ситуації, яка склалася. Були і  звернення до обласної адміністрації, міжнародних донорів, систематично направлялися запити щодо допомоги у вирішенні питання питного водопостачання для населення. В жовтні 2022 року відгукнулася на запит філія організації "Міжнародна Солідарність" в Україні. З цього моменту почався тривалий процес :  листування, надання інформаційних звітів, вивчення технічних данних,   зустрічі, доведення, що дійсно наша громада потребує допомоги саме у цьому питанні, пошук спільних шляхів вирішення проблеми.
       В березні цього року керівництвом  організації  "Міжнародна Солідарність"  прийнято рішення надати допомогу нашій громаді у вигляді встановлення системи очистки питної води на базі ЄС КП "Єланецьводопостач". Після узгодження всіх технічних питань щодо розміщення установки та підготовки місця для неї, філією організації "Міжнародна Солідарність"  в Україні було придбано систему очистки води продуктивністю 4 м3/год.
      29 червня відбувся успішний тестовий  запуск установки та підписаний сертифікат про безкоштовну передачу у власність громади. Дане питання протягом всього часу було на особистому контролі першого заступника селищного голови Олександра Миколайовича Селютіна. Над реалізацією цього проєкту постійно працювали директор ЄС КП "Єланецьводопостач" Олексій Володимирович Шапошник та сектор комунальної власності, містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства селищної ради.
       Дякуємо всім за співпрацю, особливу подяку висловлюємо куратору даного проєкта, фахівцю з питань забезпечення житла та води Максиму Сергійовичу Луценко та польовому координатору з програми Мейва Зенобуру, щира подяка всій команді філії організації " Міжнародна Солідарність" в Україні.  Віримо, що разом ми наближаємося до перемоги!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь