Єланецька громада зібрала та доставила гуманітарну допомогу жителям сіл Миколаївщини та Херсонщини

Дата: 14.06.2023 16:11
Кількість переглядів: 526

Учора, 13 червня 2023 року, Єланецька громада доставила гуманітарну допомогу жителям села Євгенівка Миколаївської області та сіл Бобровий Кут і Калинівське Херсонської області, які постраждали внаслідок затоплення територій від підриву росіянами Каховської гідроелектростанції.  Разом з громадою цього разу зібрали майже 15 тон необхідних речей: питна вода, продукти харчування, засоби гігієни та дезінфікуючі засоби,  ковдри, подушки, хліб та солодощі для дітей.

Люди, які пережили окупацію, тепер потерпають від наслідків екологічної катастрофи, тому наш обов’язок надати  реальну допомогу та разом  вистояти у подоланні масштабної катастрофи. Жителі Херсонщини висловлюють щиру подяку єланчанам за простягнуту у скрутну хвилину руку допомоги. Підтримка, яку вони відчувають від співвітчизників, та благодійні вантажі, що надходять з усіх куточків України, надають їм сили на подальшу боротьбу та вселяють віру у майбутню Перемогу.

Єланецька селищна рада висловлює щиру подяку працівникам бюджетних установ та усім небайдужим мешканцям Єланеччини за організований збір гуманітарної допомоги для постраждалих, а також Руслану Готшалюку, старості Ясногородського старостинського округу, за надання транспорту та доставку вантажу. Надаючи допомогу в цей нелегкий для всіх нас час, ви даруєте не просто матеріальні цінності, а даєте надію, що разом ми подолаємо будь-які негаразди. Дякуємо за турботу і участь, підтримку та ваші щирі і чуйні серця.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь