Засідання сесії Єланецької селищної ради

Дата: 02.06.2023 16:56
Кількість переглядів: 452

 Фото без опису

02 червня 2023 року під головуванням селищного голови Любові Баденко відбулася 25 сесія селищної ради восьмого скликання. До порядку денного було включено 53  питань, прийнято – 48, з них 15- земельні.

Попередньо всі питання були розглянуті та погоджені на засіданнях постійних комісій Єланецької селищної ради.

 Депутатами Єланецької селищної ради затверджено Комплексну програму підтримки внутрішньо переміщених осіб на період до 2025 року.

Прийнято рішення про внесення змін до Програми економічного і соціального   розвитку Єланецької селищної ради на 2021-2023 роки, «Програми місцевих стимулів для медичних працівників та забезпечення кадрами лікарів лікувально-профілактичних закладів Єланецької селищної ради на 2023-2028 роки», Положення про відділ освіти та спорту Єланецької селищної ради та Статуту, штатного розпису та графіка роботи КУ «Інклюзивно-ресурсний центр» Єланецької селищної ради Миколаївської області.

Заслухали хід виконання Програми розвитку освіти Єланеччини на 2021-2025 роки, Комплексної програми сприяння оборонної і мобілізаційної готовності Єланецької селищної ради на 2022-2026 роки, Програми захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру, забезпечення пожежної безпеки на території Єланецької селищної ради на 2021-2025 роки та Комплексної Програми захисту прав дітей Єланецької селищної ради «Дитинство» на 2021-2023 роки.

Жваву дискусію викликало питання щодо внесення змін до бюджету Єланецької селищної територіальної громади на 2023 рік. Депутатами відхилені питання щодо фінансування:

  • капітального ремонту дорожнього покриття по вул. Парковій в смт Єланець Миколаївської області;
  • поточного ремонту дорожнього покриття вул. Аграрна та вул. Центральна в с. Водяно-Лорине, Миколаївської області;
  • поточного ремонту зовнішніх віконних укосів будівлі Водяно-Лоринської філії Возсіятського ліцею Єланецької селищної ради, Вознесенського району Миколаївської області, за адресою: с. Водяно-Лорино, вул. Центральна, 22 А, Вознесенського району, Миколаївської області;
  • поточного ремонту приміщень захисної споруди цивільного захисту (найпростіше укриття) за адресою: Миколаївська область, Вознесенський район, смт. Єланець, вул. Соборна, 126;
  • поточного ремонту освітлення приміщень захисної споруди цивільного захисту (найпростіше укриття) за адресою: Миколаївська область, Вознесенський район, с. Великосербулівка, вул. Шкільна № 3/1»
  • поточного ремонту приміщень захисної споруди цивільного захисту (найпростіше укриття) за адресою: Миколаївська область, Вознесенський район, с.Велика Солона, вул. Центральна, № 31А/2
  • придбання спортивного обладнання для села Водяно-Лорино;
  • придбання обладнання для дитячих майданчиків с.Возсіятське,

с. Велідарівка;

  • придбання бензокосарок для облаштування території громади та освітніх закладів.

Спірні питання та рекомендації будуть ретельно вивчатися депутатами селищної ради до наступного пленарного засідання ради.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь