Свято заради дітей та для дітей!

Дата: 01.06.2023 17:21
Кількість переглядів: 463

За ініціативою селищного голови Любові Баденко відділи культури, молоді туризму та охорони культурної спадщини, освіти та спорту у співпраці з службою у справах дітей Єланецької селищної ради організували у перший день літа ряд заходів до Дня захисту дітей.

На центральній площі селища відбулося веселе дитяче свято. Дорослі подбали про ігрову програму для дітей, а також забезпечили різноманітні розважальні заходи для різних вікових груп.

Розпочався захід з Державного Гімну України, вітального слова селищного голови Любові Баденко, хвилини мовчання та покладання квітів до Дошки пам’яті загиблим захисникам. Далі глядачі мали змогу оцінити таланти юних музикантів та вихованців дитячої музичної школи. Солодощами та призами було відзначено переможців всеукраїнських, обласних конкурсів.

Цікаві розваги чекали на малечу на різноманітних тематичних зупинках: патріотичний Body art, юні художники, Козацький гарт, сильні, сміливі, спритні, активні парки- локації здорової України, шахи, танцюють усі( танцювальний флешмоб), селфі, конкурс малюнків на асфальті.

Нікого не залишило байдужим ознайомлення з пожежно-рятувальним та поліцейським обладнанням, наданими 15-ою Державною пожежно-рятувальною частиною та сектором поліцейської діяльності №1.

Найактивніші дітки отримали солодощі та призи за участь, а також всі поласували морозивом.

Свято вдалося!

Дякуємо всім, хто подарував нашій дітворі позитивні емоції та незабутні враження

Щасливого, мирного дитинства вам, любі малята !

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь