Третє засідання робочої групи з розробки Стратегії Єланецької селищної ради

Дата: 15.05.2023 13:38
Кількість переглядів: 539

Фото без опису

 

Робота по розробці Стратегії розвитку Єланецької селищної ради не припиняється. 12 травня 2023 року відбулось третє засідання робочої групи за участю зовнішніх експертів з Асоціації органів місцевого самоврядування «Рада громад» Волосюк Марини Валеріївни та Дудюк Олександра Леонідовича.

На засіданні було розглянуто та проаналізовано перелік проєктних ідей. Кожен з учасників засідання спробував сформулювати прогноз та сценарій розвитку громади та стратегічне бачення (уявлення про те, якою буде виглядати громада в майбутньому).

Більшість часу присутні приділили визначенню стратегічних, оперативних цілей та завдань Стратегії. Оцінювали сильні і слабкі сторони громади, а також можливості і загрози розвитку.

П’яти годинне засідання пролетіло як одна хвилина. Обговорення та дискусії були гарячими та жвавими, результати яких будуть відображенні в Стратегії розвитку згодом.

Дякуємо зовнішнім експертам та членам робочої групи за плідну працю.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь