Селищним головою проведено особисті виїзні прийоми в селах Велика Солона, Великосербулівка та Ясногородка

Дата: 12.05.2023 09:46
Кількість переглядів: 578

Фото без опису

  Вчора, 11 травня 2023 року, в селах Велика Солона, Великосербулівка та Ясногородка були проведені особисті виїзні прийоми громадян Єланецьким селищним головою Л. Баденко за участі начальника відділу соціального захисту населення Єланецької селищної ради Т. Ліснічук  та начальника відділу земельних ресурсів та агропромислового розвитку апарату селищної ради Л.Шатохіної.

   Під час спілкування з селищним головою жителями цих сіл  було порушено ряд питань, зокрема щодо підвозу дітей до Єланецького ліцею №1, який є опорним навчальним закладом в громаді, щодо надання громадянам в оренду земельних ділянок, щодо забезпечення дровами пільгових категорій населення, щодо можливості відновлення автоперевізниками рейсів до обласного центру через територію громади.

   Також, жителями с. Великосербулівка було підняте питання про можливість курсування маршрутного таксі Єланецької селищної ради через с. Великосербулівка до м. Вознесенськ.

    Всім громадянам, що звернулися, надані відповідні роз’яснення та будуть вжиті заходи щодо вирішення порушених питань.

   Крім того, селищний голова Л. Баденко в усіх селах відвідала ряд об’єктів соціальної сфери. Приємно вразила спільна робота, проведена старостою Ясногородського старостинського округу Р.Готшалюком, директором Ясногородського ліцею Єланецької селищної ради С. Білотіл, завідувачем КЗ «Ясногородський заклад дошкільної освіти «Сонечко»» Єланецької селищної ради С.Булак по відновленню навчального процесу в ліцеї та відвідуванню дітлахами садочка. Радісно  бачити щасливих дітей, які ,нарешті, сіли за парти та прийшли до садочка. Це повинно стати  стимулом в роботі й для інших керівників закладів освіти. 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь