14 травня – День матері

Дата: 14.05.2023 08:00
Кількість переглядів: 517

Фото без опису

Дорогі жінки, матері!

Сьогодні в українських родинах відзначають найбільш зворушливе для кожного серця свято – День матері. Цей день особливий, сповнений щирим почуттям безмежної любові, глибокої вдячності і шани до жінки-матері. Немає любові вищої і жертовнішої за материнську, і не має нічого сильнішого за мамину молитву.

Святкування Дня матері – це чудова можливість ще раз висловити свою вдячність за все, що роблять для нас наші матері, за їх підтримку та розуміння. Материнське серце – невичерпне джерело безмежної любові та дивовижної мудрості, котре завжди готове пробачати. Щира усмішка мами здатна відвести від нас будь-яку печаль, і куди б нас не закинула доля, ми все одно знаємо, що десь там, далеко мама хвилюється і чекає нас. Міцно тримаючи за руку, вона проводить нас крізь усі негаразди, вчить любити цей світ та творити добро. Це свято є продовженням одвічних традицій і цінностей нашого народу, адже українці споконвіку ставились до матері з повагою та любов’ю.

Низький уклін і особлива подяка матерям, чиї сини та доньки стали на захист України від російської агресії. Ваші щоденні материнські молитви допомагають сьогодні вистояти нашим захисникам у зоні бойових дій та зберігати віру у перемогу.

Нехай Господь дарує здоров’я, радість і гордість за дітей і онуків! Хай мир, тепло і затишок панують у ваших родинах. Довгих і щасливих вам років життя, дорогі матері! Бережіть себе, своїх рідних та близьких, бережіть свої родини!

З повагою

Єланецький селищний голова Любов Баденко

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь