Двомісячник з благоустрою: звітуємо про результати

Дата: 03.05.2023 15:55
Кількість переглядів: 651

Фото без опису

Традиційне прибирання та впорядкування  території  Єланецької селищної ради розпочинається з настанням весни та продовжується до пізньої осені, наскільки дозволяють погодні умови. Протягом оголошеного двомісячника проводився комплекс робіт, спрямованих на постійне підтримання чистоти і порядку, збереження і збільшення кількості зелених насаджень.

Під час весняного прибирання наводився лад в зелених зонах, місцях масового відпочинку громадян, парках, вздовж вулично-шляхової мережі в населених пунктах громади, узбіч під’їзних до них доріг, на внутрішньодворових територіях багатоповерхівок, присадибних ділянках, дитячих майданчиках, зрізувались аварійні, сухостійні дерева, облаштовувались газони, упорядковувались санкціоновані сміттєзвалища та ліквідовувались стихійні. Висаджено багаторічні саджанці каштанів, горіхів, троянд та інше.  

Проведено впорядкування, огородження кладовищ,  братських могил, пам'ятників, меморіальних комплексів. 

Цього року рясні дощі додали чимало клопоту, спричинивши інтенсивну забур’яненість, тому в усіх громадах було чутно працюючі бензокоси. 

Найбільше навантаження  під час виконання заходів з благоустрою лягло на робітників з благоустрою, освітніх закладів та закладів культури селищної ради.

Висловлюємо щиру вдячність тим, хто долучився до акції з благоустрою та закликаємо мешканців й надалі підтримувати належний санітарний стан території громади, не створювати стихійних смітників.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь