Єланецька ЦПМСД з новим автомобілем

Дата: 25.04.2023 09:57
Кількість переглядів: 425

З історії ми знаємо, що благодійність завжди була властива українському народу. Це ще раз підтвердив Голова Представництва Дитячого Фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні пан Мурат Шахін.

Згідно з розподілом гуманітарної допомоги відповідно до наказу Міністерства охорони здоров'я України від 12.03.2022 року № 474 було розподілено КНП «Єланецький ЦПМСД» медичний та інший транспорт, а саме автомобіль RENAULT LODGY Minivan 2 WD 1.5L, VIN:VF1JSRDL468832650 для подальшого використання у якості надання медичної допомоги населенню Єланецької громади.

21 квітня 2023 року працівниками КНП «Єланецький ЦПМСД» : Тягай О.Б. та Вільчак А.К. було отримано даний автомобіль за адресою: м. Київ, Броварський район, с.Квітневе та перенаправлено до місця розподілу.

Дуже приємно жити і працювати з людьми, які вболівають за розвиток медичної галузі. Поки такі люди живуть і працюють, то буде жити і наша нація українців.

Добрі справи не залишаються непоміченими – вони як маяки світять тим, хто чекає допомоги. Упевнені, що Ваш приклад показовий і для інших благодійників. Надаючи допомогу в цей нелегкий для всіх нас час, Ви даруєте не просто матеріальні цінності, а даєте надію, що разом ми подолаємо будь-які негаразди.

Сподіваємося на подальшу плідну співпрацю.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь