Єланецька ЦПМСД з новим автомобілем

Дата: 25.04.2023 09:57
Кількість переглядів: 447

З історії ми знаємо, що благодійність завжди була властива українському народу. Це ще раз підтвердив Голова Представництва Дитячого Фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні пан Мурат Шахін.

Згідно з розподілом гуманітарної допомоги відповідно до наказу Міністерства охорони здоров'я України від 12.03.2022 року № 474 було розподілено КНП «Єланецький ЦПМСД» медичний та інший транспорт, а саме автомобіль RENAULT LODGY Minivan 2 WD 1.5L, VIN:VF1JSRDL468832650 для подальшого використання у якості надання медичної допомоги населенню Єланецької громади.

21 квітня 2023 року працівниками КНП «Єланецький ЦПМСД» : Тягай О.Б. та Вільчак А.К. було отримано даний автомобіль за адресою: м. Київ, Броварський район, с.Квітневе та перенаправлено до місця розподілу.

Дуже приємно жити і працювати з людьми, які вболівають за розвиток медичної галузі. Поки такі люди живуть і працюють, то буде жити і наша нація українців.

Добрі справи не залишаються непоміченими – вони як маяки світять тим, хто чекає допомоги. Упевнені, що Ваш приклад показовий і для інших благодійників. Надаючи допомогу в цей нелегкий для всіх нас час, Ви даруєте не просто матеріальні цінності, а даєте надію, що разом ми подолаємо будь-які негаразди.

Сподіваємося на подальшу плідну співпрацю.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь