У Єланецькій громаді – знову втрата, яка заполоняє наші серця смутком та болем…

Дата: 04.04.2023 09:16
Кількість переглядів: 513

Фото без опису

 

04 серпня 2022 року поблизу населеного пункту Лозове Херсонської області загинув молодший сержант, водій розвідувальної роти безпілотних авіаційних комплексів в/ч А2802, житель села Новоолександрівка – Олександр Іванович Хоров.

Олександр Хоров народився 02 липня1965 року,  навчався в Новоолександрівській середній школі. Разом з однокласниками захоплювався електронікою, ремонтували транзистори, радіо, телевізори, конструювали. Закінчивши в 1980 році школу пішов здобувати освіту столяра в технікумі м. Києва. Після закінчення навчання у 1983 році був призваний до армії. Службу проходив у Монголії в танкових військах. У 1985 році демобілізувавшись, працював в трамвайному ДЕПО м. Миколаєва.
Отримавши 01 березня 2022 року повістку по мобілізації Вознесенського РТЦК та СП,  Олександр, не вагаючись, став на захист рідної землі. Наш Герой відважно захищав Україну,  її незалежність, спокій та майбутнє кожного з нас.

Олександр тривалий час вважався зниклим безвісті або таким, що потрапив у полон. Герой загинув, виконуючи військовий обов’язок, мужньо відстоюючи територіальну цілісність України.

У Олександра Хорова залишилися мама Ганна Олександрівна, син та донька.  Рідні до останнього жили надією про повернення Олександра живим. Але на жаль…

Важко сприймати смерть наших захисників. Ще важче знайти слова втіхи і підтримки для рідних, близьких та знайомих загиблого. Це невимовний біль та непоправна втрата, яку не пробачимо окупанту і ніколи не забудемо.
В ці гіркі хвилини щиро поділяємо горе сім’ї та разом з усією громадою схиляємо голови в глибокій скорботі. Воїни Світла не вмирають, вони продовжують захищати нас з небес! 

Герої не вмирають!
Вічна та світла пам'ять Герою!
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь