Молодіжна рада - середовище для молодіжної активності у громаді

Дата: 31.03.2023 17:15
Кількість переглядів: 494

 З метою вирішення проблеми відсутності організованого майданчика для розвитку активної молоді та  надання  їм можливості напряму впливати на суспільно-політичні процеси, що відбуваються  в громаді, за ініціативою  керівництва Єланецької  селищної ради при підтримці зовнішніх експертів з Асоціації органів місцевого самоврядування «Рада громад»: Марини Волосюк - кандидата економічних наук,  доцента кафедри менеджменту Національного університету кораблебудування імені адмірала Макарова; Олександра Дудюка - експерта з децентралізації та комунікації реформ, депутата Миколаївської районної ради;  Артема Кривцова - радника Миколаївського міського голови з питань правової освіти, заступника голови Ради з питань молодіжної політики при Миколаївському міському голові, голови правління ГО "Молодіжний центр наукової діяльності"  за участю молодіжного активу Єланецької громади сьогодні, 31 березня 2023 року, в сесійній залі селищної ради відбувся тематичний круглий стіл, де  представлена презентація проекту молодіжної ради. Делегати  від   молоді з усіх старостинських округів  громади обговорили  питання  «Що таке  молодіжна рада і чому це має бути цікаво  для молоді».

До присутніх з вітальним словом звернулася Єланецький селищний голова  Любов Баденко, яка поділилася  планами по розвитку громади на 2023 рік і надала відповіді на запитання, які хвилюють молодь.

Головна ціль  створення майбутньої молодіжної ради – сформувати, насамперед, відповідального громадянина через залучення до ухвалення рішень, які його стосуються, адже молодь — це наше майбутнє і з нею потрібно працювати, долучаючи її ідеї та пропозиції  для визначення пріоритетних напрямків розвитку громади.

Наразі громада на першому етапі створення молодіжної ради, попереду - анкетування  щодо вивчення молодіжних проблем,  обговорення  кандидатів до складу майбутньої ради від кожного старостинського округу, затвердження рішення та положення про раду, обрання її голови та персонального складу, креативні  ідеї  та досягнення  поставлених цілей.

Тож, шановна молодь, запрошуємо вас до спілкування з владою. Долучайтеся  до вирішення соціально-економічних питань та питань, пов’язаних із життям молоді та її участю у всіх сферах життя суспільства. З питаннями та пропозиціями звертайтеся до відділу культури, молоді, туризму та охорони культурної спадщини за адресою: смт Єланець, вул.Паркова,20, тел.0973666405

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь