Засідання сесії Єланецької селищної ради

Дата: 23.03.2023 17:03
Кількість переглядів: 481

23 березня 2023 року під головуванням селищного голови Любові Баденко відбулася 23 сесія селищної ради восьмого скликання. Відповідно до порядку денного було розглянуто 50 питань, із них 13 - земельні.

Попередньо всі питання були розглянуті та погоджені на засіданнях постійних комісій Єланецької селищної ради.

Депутатами селищної ради прийнято рішення про  внесення змін до бюджету Єланецької селищної територіальної громади на 2023 рік, до Програми «Громадське здоров’я Єланеччини» на 2021–2023 роки, до Програми економічного і соціального розвитку Єланецької селищної ради на 2021-2023 роки та внесення доповнень до Програми захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру, забезпечення пожежної безпеки на території Єланецької селищної ради на 2021-2025 роки, затвердженої рішенням сесії від 25 лютого 2021 року № 5.

Заслухали звіт Єланецького селищного голови Л.Баденко за 2022 рік. Селищний голова проаналізувала роботу апарату, структурних підрозділів та виконкому селищної ради. Звернула увагу на напрямки використання бюджетних коштів в розрізі галузей. Також заслухали фінансово-господарський звіт Шапошника О.В., директора ЄСКП "Єланецьводопостач" за 2022 рік. Директор ЄСКП"Єланецьводопостач окреслив проблемні питання підприємства та пропозиції щодо їх вирішення.

З метою підготовки навчальних закладів до відкриття 01 вересня 2023 року прийняли рішення щодо затвердження зведених кошторисних розрахунків вартості об’єктів будівництва: «Поточний ремонт приміщень  протирадіаційного укриття за адресою: Миколаївська область, Вознесенський район, с. Велика Солона, вул. Центральна, 4/1»; «Поточний ремонт приміщень захисної споруди цивільного захисту (найпростіше укриття-підвал) за адресою: Миколаївська область, Вознесенський район, с. Возсіятське, вул. Шкільна, 36-А»; «Поточний ремонт приміщень протирадіаційного укриття за адресою: Миколаївська область, Вознесенський район, смт Єланець, вул. Соборна, 49/1»; «Поточний ремонт приміщень протирадіаційного укриття за адресою: Миколаївська область, Вознесенський район, с. Нововасилівка, вул. Шкільна,  9/1»; «Поточний ремонт приміщень протирадіаційного укриття за адресою: Миколаївська область, Вознесенський район, смт Єланець, проспект Незалежності, 5/1» та «Поточний ремонт підлог захисної споруди цивільного захисту за адресою: Миколаївська область, смт Єланець, вул. Паркова, 55/1».

Затвердили Програму водозабезпечення Єланецької громади на 2023-2025 роки та тарифи на платні соціальні послуги, що надаються  комунальним закладом «Центр надання соціальних послуг Єланецької селищної ради» на 2023 рік.

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь