Заходи з нагоди 209-ї річниці народження Тараса Шевченка

Дата: 09.03.2023 16:01
Кількість переглядів: 467

Тарас Шевченко – живий символ нації. Про нього пам’ятає світ. Він син України, її гордість і натхнення. Його поезія, його живе слово актуальне в усі часи, а особливо сьогодні. Зараз українці як один повторюють його пророчі слова: «Борітеся – поборете! Вам Бог помагає! За вас правда, за вас слава і воля святая!»

 

Сьогодні, 9 березня  2023 року, в день відзначення 209-ї річниці з дня народження генія українського народу Тараса Шевченка в смт Єланець на Центральній площі селища відбувся захід та покладання квітів до підніжжя пам’ятника Кобзареві.

        

Зважаючи на доленосні і бурхливі події в Україні, бачимо, що Шевченко живе посеред нас, додає сміливості і впевненості у боротьбі з нашими відвертими і прихованими ворогами. Сьогодні, коли наша держава виборює свою свободу та незалежність у жорстокій війні, слова Тараса Шевченка згадує кожен українець…. І на оновленій землі, врага не буде, супостата, а буде син, і буде мати, і будуть люде на землі!.. І Перемога також буде!   

Фото без описуФото без описуФото без опису     

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь