Засідання Університету ІІІ віку до Міжнародного дня рідної мови

Дата: 24.02.2023 16:29
Кількість переглядів: 466

Фото без опису

Яскравою і значимою подією лютого у Єланецькій громаді стало ініційоване головою Єланецької організації ветеранів України Ольгою Травянко відкриття після довготривалої перерви Університету ІІІ віку. Реалізацію принципу навчання з поєднанням приємного дозвілля людей поважного віку, підтримку їхніх фізичних, психологічних та соціальних здібностей відкладати на потім не можна. І так через складні та трагічні для нашої країни події люди вже протягом останнього року не збиралися для приємного і корисного спілкування. До цього головою організації ветеранів Ольгою Травянко та членом президії  Тамілою Ліповою  була проведена велика організаційна та роз’яснювальна робота по зарахуванню слухачів до Університету: складено списки бажаючих відвідувати заняття, проведені бесіди з приводу того, що межі пізнання не існує, що в кожній людині є таланти, уміння, які колись були притиснуті буднями, роботою, клопотами, годинними проблемами і які тепер є можливість розкрити. Заняття в університеті допоможуть адаптуватись до викликів сьогодення: навчитися працювати з комп’ютером, ширше користуватися можливостями мобільних телефонів, зареєструватися у фейсбуці і т.д.

 

Бажаючих стати студентами у 55+ виявилося 35 осіб. Заняття заплановано проводити на базі центральної бібліотеки. Складено програму та план їх проведення.

 

Урочисте відкриття Університету ІІІ віку відбулося 21 лютого, у Міжнародний день рідної мови.

 

Зустріч та спілкування колишніх колег, друзів, просто знайомих пройшло у теплій, привітній, затишній обстановці. Багато із прийдешніх на свято стали новими читачами бібліотеки. Потім гостей запросили у святково прибрану читальну залу. Для поздоровлення зі святом та відкриттям Університету до поважних людей завітали Єланецький селищний голова Любов Баденко та заступники голови Олександр Селютін та Людмила Клобукова. Крім привітання відбулося також приємне і корисне спілкування із представниками влади. Адже це була гарна нагода висловити свої думки, одержати відповіді на хвилюючі запитання. Присутнім були дані вичерпні відповіді, роз’яснення, висловлені побажання міцного здоров’я, миру та надія на подальші  зустрічі.

 

Зрозуміло, що в такий день до уваги присутніх була представлена і яскрава, змістовна святкова програма, підготовлена працівниками бібліотеки та відділу культури Єланецької селищної ради до Міжнародного дня рідної мови.

 

Попереду реалізація ще багатьох запланованих справ.

Дай Боже, тільки миру нашій країні.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь