В УКРАЇНІ ТИМЧАСОВО ЗАБОРОНИЛИ ВИКОРИСТОВУВАТИ ВІДЕОРЕЄСТРАТОРИ

Дата: 24.03.2022 14:42
Кількість переглядів: 498

Фото без опису

Щоб уникнути витоку інформації про переміщення техніки та сил ЗСУ тощо, українським водіям заборонили використовувати відеореєстратори — на час воєнного стану

Як повідомили в Управлінні зв'язків з громадськістю ЗСУ, українським водіям машин та мотоциклів тепер не можна користуватися відео реєстраторами. Відповідне повідомлення з'явилось на сторінці у Facebook ВРУ.

Заборона стосується фото- та відео зйомки доріг загального користування, об'єктів загального призначення, об'єктів інфраструктури, блокпостів, укріплень, розташування, зосередження чи переміщення військових частин (підрозділів) сил оборони. Але оскільки зараз у країні майже всі дороги так чи інакше стосуються об’єктів зі списку, можна сказати, що відеореєстратори заборонено використовувати в принципі.

Як пояснили у Збройних силах, таке рішення ухвалили, щоби уникнути розголошення інформації про переміщення та хід виконання завдань Сил оборони. Заборона діє для усіх регіонів країни, особливо там, де відбуваються бойові дії.

Це рішення військового командування довели до представників військових адміністрацій. Водії мають демонтувати або засоби фото- та відео фіксації або заклеїти їх — якщо вони стаціонарні.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь