Про гуманітарну допомогу

Дата: 24.03.2022 14:30
Кількість переглядів: 739

Протягом березня 2022 року Єланецька селищна рада отримала гуманітарні вантажі  від жителів міст Тернопіль, Шумськ та гуманітарно-логістичного штабу депутата Верховної Ради України Артема Чорноморова у вигляді борошна, різного виду круп, картоплі, олії, цукру, яблук, макаронів, консервації, дитячого харчування, засобів дитячої та жіночої гігієни, памперсів та медикаментів.

Продукти харчування та засоби гігієни були розподілені між старостинськими округами  і надавалися  як відділом соціального захисту населення селищної ради, так і працівниками старостатів. На сьогодні надано гуманітарну допомогу 235 сім’ям, з них: багатодітні сім’ї – 62, внутрішньо переміщені особи – 19, особи з інвалідністю – 25, сім’ї, які опинилися в складних життєвих обставинах – 108, сім’ї мобілізованих осіб – 22. Склад продуктових наборів був різний, залежно від статусі сім’ї.

Частина гуманітарної допомоги щоденно використовується для забезпечення харчування представників територіальної оборони  та воїнів ЗСУ.

Усі отримані медикаменти у вигляді перев’язувальних матеріалів, джгутів, пластирів, шприців, крапельниць, катетерів, жарознижувальних та знеболювальних препаратів, стерильних пов’язок та іншого  направлені у лікарню та центр первинної медико-санітарної допомоги.

Дякуючи небайдужості наших землячок Аліни Усик і Юлії Токар наша рота оборони отримала 4 рації. Також ними було передано дитячі суміші, засоби гігієни та медикаменти. Щиро дякуємо усім, хто долучається до допомоги нашим захисникам і захисницям, а також внутрішньо переміщеним особам і мешканцям громади!

Додатково інформуємо, що станом на 24 березня до Єланецької громади прибуло 152 сімї внутрішньо переміщених осіб, в яких проживає 330 осіб, з них 135 - діти.

 

Шановні жителі громади, сьогодні ще не та ситуація, коли треба сперечатися про правомірність надання допомоги тій чи іншій особі. Гуманітарна допомога надається не усім жителям,   а вкрай потребуючим громадянам, яких визначають безпосередньо в кожному населеному пункті старости та працівники відділу соціального захисту населення. Ніхто не відміняв такі поняття як людяність, милосердя, турботу про ближнього. Кожен може долучитись і  допомогти  сусіду, хворому, одинокому, нагодувати бійця, пригостити і підтримати  представника тероборони, який стоїть на посту. Тільки разом, обєднавшись, ми переможемо ворога і наблизимо Перемогу.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь