78 років з Дня визволення Єланеччини від фашистських загарбників

Дата: 19.03.2022 09:50
Кількість переглядів: 912

Фото без опису

Сьогодні, 19 березня 2022 року,  в 24 день страшних, тривожних, воєнних дій на нашій рідній землі, коли горе і розпач наповнює серце кожного українця, коли всі думки, сподівання , надії і мрії тільки про мир і перемогу України, ми відзначаємо 78- річницю  вигнання нацистів та  визволення Єланеччини. В далекому 1944 наші діди-прадіди власним життям завоювали нам мирне небо і щасливе життя, яке, на жаль, маючи пам’ятні уроки історії, ми не змогли зберегти.

О 9:00 годині ранку під час загальнонаціональної хвилини мовчання,  в парку «Слави» єланчани вшанували пам'ять  загиблих воїнів у роки Другої світової війни. Схилили голови за загиблими воїнами у російсько-фашистській війні,  невинно загиблими цивільними українцями.

На жаль, захищаючи рідну землю, гинуть  кращі сини нашого народу – за незалежність, цілісність і щастя своєї Батьківщини. Щоранку ми починаємо день молитвою і хвилиною мовчання за загиблими. Сьогодні в нашій молитві і хвилині пам’яті герої тієї далекої війни і герої сьогодення. Вшануємо їх хвилиною мовчання, трепетом гарячого патріотичного серця, молитвою і щирим прагненням Миру. Слава Україні! Героям слава!

Фото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь